Skaitykla
- 
                Tigrinių riešutų aliejus oficialiai pripažintas „Novel Food“ Europos Sąjungoje!Valensija, 2025 m. – Gera žinia visiems sveikos gyvensenos ir natūralaus maisto mėgėjams!Europos maisto saugos tarnyba (EFSA) oficialiai patvirtino, kad tigrinių riešutų (valgomosios viksvuolės, Cyperus esculentus L.) aliejus yra saugus vartoti ir nuo šiol įtrauktas į Europos Sąjungos „Novel Food“... 
- 
                Pirmą kartą naudosi tigrinių riešutų miltus? 5 dalykai, kuriuos reikia žinotiPirmą kartą kepi su tigrinių riešutų miltais? Sužinok 5 esminius patarimus, kurie padės prisijaukinti šiuos natūraliai saldžius, be glitimo ir skaidulų kupinus miltus. Nuo drėgmės reguliavimo iki kepimo temperatūros – viskas, ką turi žinoti, kad kepiniai pavyktų iš pirmo karto. 
- 
                15 priežasčių vartoti valgomają viksvuolęTigriniai riešutai (valgomoji viksvuolė, chufa, žemės migdolas) – skanus ir maistingas supermaistas, turtingas skaidulomis, mineralais ir antioksidantais. Sužinokite, kuo šie gumbavaisiai naudingi jūsų sveikatai – nuo virškinimo iki imuniteto ir tvarumo. 
- 
                Kas per biesas tas tigrinis riešutas?Vieni vadina tigro riešutais, kiti – žemės migdolais, treti - chufa. O lietuviškai tai – valgomoji viksvuolė (lot. Cyperus esculentus). Visi šie vardai slepia tą patį – saldų, traškų, skaidulų pilną supermaistą, augantį po žeme. 
- 
                Senovinis supermaistas. Pamirštas lobisValgomoji viksvuolė - senovinis supermaistas, šiuolaikinis stebuklas – jų maistinė vertė įspūdinga, o pritaikymo galimybės virtuvėje praktiškai neribotos. 
 
       
       
       
       
       
          
         
 
 
 
